Complex Rezidential pentru Seniori

Mosia Bunicilor este un “senior citizen village” format din trei complexe, pe suprafata de 3000 mp, în curte cu suprafata de 35.000 mp imprejmuita si pazita.

Caminul de batrani este alcatuit din locuinte individuale (mai mici sau mai mari), tip vila. Exista spatii comune care deservesc toate locuintele aferente, folosite in scop de socializare, activitati, serbari si servirea meselor.

Solicita o vizionare!

  15

  ANI de

  EXPERIENTA IN ADMINISTRARE

  Atmosfera de acasa

  Programul de vizita nu este prestabilit. Rezidentii pot fi vizitati oricand de catre familie fara a anunta in prealabil.

  Asistenta medicala

  Beneficiezi de asistenta medicala la orice ora, indiferent ca e zi sau noapte, personalul nostru este disponibil.

  Viata de zi cu zi

  Incercam sa iti oferim un stil de viata liber, cu activitati de socializare si recreere, in mijlocul naturii.

  azil de batrani, azil privat, camin de batrani, mosia bunicilor

  Viziunea noastra

  Suntem un camin de batrani ce ofera comfortul de acasa si atmosfera prietenoasa de care orice persoana de varsta a treia are nevoie. Aici nu exista un program de vizita strict, astfel incat familia si prietenii pot veni oricand in vizita: in orice zi, la orice ora. 

  Incurajam petrecerea timpului liber a rezidentilor nostri alaturi de cei dragi, pentru ca acestia sa se simta ca acasa. Astfel, atmosfera regasita intr-un azil de batrani clasic este inexistenta.

  Suntem inconjurati de aer curat si multa verdeata, astfel ca suntem un camin de batrani foarte prietenos si apropiat de natura. Ne gasiti in localitatea Nuci, Comuna Vasilati, Judetul Calarasi, la doar 30 de km de Bucuresti. 

  0
  Suprafata (mp)
  Mosia Bunicilor este un “senior citizen village” format din trei complexe, cu o suprafata de 3000 mp, aflate intr-o curte de 35.000 mp, imprejmuita si pazita.
  0
  Profesionisti
  Dispunem de un personal profesionist, capabil sa asigure necesitatile si nevoile tuturor rezidentilor. Asiguram asistenta pentru iesirile in aer liber.
  0
  Locuri disponibile
  In acest moment Mosia Bunicilor poate asigura locuri pentru 160 de rezidenti. In viitor vom extinde complexul cu inca o cladire pentru locuit.
  0
  Familii multumite
  Cu peste 8 ani de activitate, ne mandrim cu un feedback pozitiv de la toate familiile care au vizitat locatia noastra. Alatura-te si tu familiei Mosia Bunicilor!
  Mosia Bunicilor Am dori să vă arătăm notificări pentru ultimele știri și actualizări.
  Dismiss
  Allow Notifications