camin privat

Mosia Bunicilor – un camin privat pentru toti!

Decizia de a plasa un membru al familiei într-un cămin este întotdeauna o situație copleșitoare pentru marea majoritate a oamenilor, cu atât mai mult cu cât vine însoțită de un sentiment de vinovăție, deoarece implică despărțirea de persoana care ne-a crescut și oferit toată dragostea.

Odată cu înaintarea în vârstă, apare și nevoia inevitabilă de îngrijire. Simțim nevoia să ne protejăm familia cu orice preț, iar pentru noi, românii, sentimentul de datorie față de părinți și bunici este cu atât mai puternic.

azil de batrani, azil privat, camin de batrani, mosia bunicilor
azil de batrani, azil privat, camin de batrani, mosia bunicilor, camin privat

Din nefericire, timpul și programul zilnic încărcat ne permit din ce în ce mai puțin să ne putem susține și ajuta părinții de unii singuri. De aceea, este important să alegem varianta cea mai potrivită care să îmbine toate nevoile noaste: asigurarea că cei dragi au parte de un mediu sănătos și de îngrijire permanentă, dar și posibilitatea ca noi să mergem mai departe în viețile noastre fără teama constantă ce apare de fiecare dată când părăsim locuința, chiar și pentru o perioadă scurtă de timp.

Bătrânii dispun în permanență de personal medical specializat

azil de batrani, azil privat, camin de batrani, mosia bunicilor, camin privat, centru rezidential pentru varstnici
azil de batrani, azil privat, camin de batrani, mosia bunicilor, camin privat, centru rezidential pentru varstnici

La Moșia Bunicilor, ținem cont de tot istoricul medical al pacienților și le oferim îngrijire specializată în funcție de necesitățile fiecăruia.

Știm cu toții că odată cu înaintarea în vârstă, suntem predispuși la cât mai multe afecțiuni, așa că personalul nostru medical monitorizează în fiecare zi starea de sănătate a bunicilor pentru a putea preveni din timp instalarea unei afecțiuni specifice vârstei, dar și pentru a se asigura că toate semnele vitale se regăsesc în parametri.

Ne asigurăm că fiecare bunic își primește medicația și ne ocupăm să procurăm noi medicamentele necesare eliberate cu prescripție medicală, precum și medicamentele uzuale de tipul antiinflamatoarelor, analgezicelor și antipireticelor.

Mai mult decât atât, managerul medical are ca specializare Medicină de familie și locuiește în proximitatea locației, astfel încât acesta poate interveni ori de câte ori este necesar. Dânsul are în evidență toți bunicii, iar familiile care doresc au opțiunea să îi înscrie pe aceștia la cabinetul dumnealui.

Moșia colaborează cu un medic de specialitate psihiatru, care vine pentru consultații o dată la două săptămâni, iar pentru orice altă specializare, asigurăm transportul și îngrijirea la o unitate medicală din Oltenița sau din București.

Asigurăm integrarea socială a bunicilor

centru rezidential pentru varstnici
centru rezidential pentru varstnici, camin privat

Le oferim bunicilor un mediu propice dezvoltării lor pe toate planurile: social, creativ, intelecutal prin activități diversificate, concursuri și petreceri pe cinste.

Funcționăm după principiul “Minte sănătoasă în corp sănătos”. Suntem conștienți că problemele asociate cu vârsta înaintată pot deveni copleșitoare, de aceea îi antrenăm pe bunicii noștri în activități noi, care să le solicite atât creativitatea, cât și intelectul. Astfel, din programul zilnic cu bătrânii, nu lipsesc jocurile de strategie, activitățile fizice și plimbările de dimineață, activități creative precum pictura și multe alte jocuri dezvoltate special pentru ei.

Pentru că suntem ființe sociale, asigurăm mediul în care bunicii pot interacționa, pot forma prietenii și se pot simți parte dintr-o comunitate care are ca scop creșterea fiecărui individ în parte.

Celebrăm ziua de naștere a bunicilor prin petreceri surpriză la care sunt invitate și familiile acestora. De asemenea, familia este mereu bine venită în complexul nostru. Considerăm că transparența este unul dintre punctele noastre forte, astfel că nu există ore de vizită, iar membri familiei pot veni oricând doresc, fără o rezervare în prealabil.

Oferim un loc unde bunicii se simt acasă – Camin Privat Mosia Bunicilor

camin privat
centru rezidential pentru varstnici, camin privat, azil privat, camin de batrani, azil de batrani,

Moșia dispune de două tipuri principale de camere:

  • Camera pentru 3-4 persoane, cu paturi separate
  • Camera individual

Fiecare familie poate alege tipul de cameră în funcție de dorințe și necesități. Unii bunici preferă să locuiască împreună cu alte persoane, în timp ce alții simt nevoia unui spațiu cu tentă mai personală.

Mobilierul din camera este dezinfectat zilnic de către personalul nostru, asigurând un mediu curat și ordonat în care bunicii să își desfășoare activitățile.

Spațiile comune din incinta Moșiei sunt, de asemenea, îngrijite și ordonate, iar aparatura și materialele de care dispunem sunt păstrate în condiții foarte bune.

Pentru că bunicii, prin natura lor și prin mediul în care au crescut, simt deseori nevoia să își poată gestiona singuri căminul propriu, le oferim ocazia să aibă propria grădină, unde să își cultive legumele. Astfel, toată vara ne bucurăm de legume proaspete, din propria grădină, atent îngrijite de bunicii noștri.

Ne bucurăm să putem spune că Moșia Bunicilor nu este doar un cămin pentru vârsnici, ci, împreună cu bunicii noștri, formăm o mare familie unde fiecare are propriul rol și fiecare își aduce aportul.

De ce este Moșia Bunicilor căminul ideal pentru familia ta?

camin privat
centru rezidential pentru varstnici

Moșia Bunicilor este un camin privat în continuă extindere, ce dispune de un spațiu de 3000 mp și oferă condiții de înaltă calitate și beneficii specializate dependent de nevoile rezidenților. Complexul este situat în localitatea Nuci, Comuna Vasilați, județul Călărași, la 30 de km de București.

Oferim rezidenților trei mese zilnice și două gustări, îngrijire și asistență medicală permanentă, activități recreative și programe de dezvoltare pentru bunici, precum și supraveghere video ce poate fi accesată oricând de acasă, pe site-ul  nostru, pentru o monitorizare transparentă.

Nu ezitați să ne contactați pentru o ofertă personalizată nevoilor dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mosia Bunicilor este un “centru rezidential asistat” format din trei complexe, special proiectate si construite pentru persoane rezidente.

Ne gasiti in localitatea Nuci, Comuna Vasilati, Judetul Calarasi, la doar 30 de km de centrul  Bucurestiului.

© 2019 – Mosia Bunicilor. Toate drepturile rezervate!

Built with ❤️ by Royal Media Ltd.