Echipa de la Mosia Bunicilor

Medicina nu este o simpla meserie!
Solicita implicare, devotament, empatie si iubire fata de semeni si se rasplateste cu mii de multumiri, oameni fericiti si apreciere nemarginita. De aceea, in familia Mosia Bunicilor doctorii ocupa cel mai important loc si avem norocul de a colabora cu adevarati profesionalisti.

Dr. Spiridon Anca EugeniaDr. Spiridon Anca Eugenia

8 de ani de experienta o recomanda pe doamna Doctor Spiridon sa fie medicul psihiatru al “Mosiei Bunicilor”. Zeci de cursuri absolvite impreuna cu blandetea, implicarea si profesionalismul sau au generat o buna colaborare intre noi, iar multumirea bunicilor si a familiilor acestora ne certifica alegerea.

darieDr. Gruita Darie Nicolae
Medic de familie al majoritatii rezidentilor nostri, domnul Doctor Darie este sufletul “Mosiei Bunicilor”, fiind implicat atat profesional cat si afectiv in activitatile noastre. In cautarea managerului medical pentru centrul nostru, ne doream sa gasim o persoana pe cat de priceputa in meseria sa, pe atat de empatica si de devotata. Norocul nostru a fost sa il cunoastem pe Doctorul Gruita, care ne-a demonstrat inca din primele zile ca este persoana potrivita. Alegerea ne este confirmata mereu de modul in care trateaza toti seniorii de la Mosia Bunicilor, vorbele bune pe care le are mereu pentru acestia si promptitudinea in rezolvarea tuturor problemelor medicale, indiferent de zi sau ora.