Intrebari frecvente

Cu totii ne dorim ca seniorii nostri sa aiba parte de batraneti linistite si lipsite de griji. Dar ce ne facem cand intervin problemele de sanatate sau singuratatea, care este mai grea decat orice boala? Un centru rezidential pentru batrani este un loc unde seniorii sa simt ca acasa, au parte de ingrijire de calitate si nu au grija zilei de maine ci doar se bucura de viata!

Momentul potrivit, in acest caz, nu poate fi identificat in timp, ci in realitate. Un centru rezidential este solutia ideala atunci cand seniorii dumneavoastra necesita mai multa ingrijire decat beneficiaza in acel moment, cand acestia au nevoie de mai multa atentie, de aparteneta la un grup de aceeasi varsta, si, cel mai important, cand dumneavoastra va doriti sa aveti bucuria de a-i sti in siguranta.

Datorita atasamentului fata de “acasa”, dar si a altor pareri preconcepute, e posibil ca seniorii sa fie reticienti la ideea de a-si muta domiciliul. Noi oferim posibilitatea de integrare intr-o comunitate sociala, pentru ca batranetea aduce de multe ori cu sine si un context de izolare. Mai mult, centrul nostru este special amenajat pentru persoane varstnice si permite personalizarea locuintei, astfel ca bunicii sa se simta cat mai confortabil.

Mosia Bunicilor este un centru rezidential asistat, care s-a dezvoltat inca de la inceput sub forma unei familii. Ingrijirea si asistenta medicala sunt prezente 24 de ore din 24 si toti angajatii se implica total, inclusiv afectiv, in ingrijirea bunicilor. Zeci de familii fericite ne recomanda si ne puteti vizita oricand pentru a va convinge!

La “Mosia Bunicilor” puteti veni oricand sa vizitati rezidentii si puteti petrece impreuna cu toata familia ca acasa! Nu exista limita de timp si spatiu!

Da. Mosia Bunicilor garanteaza ca activitătile de prelucrare a datelor cu caracter personal sunt realizate in conformitate cu Regulamentul (CE) 2016/679 privind protectia generala a datelor personale („GDPR”) si cu alte acte si regulamente aplicabile ale Uniunii Europene si cu actele normative aplicabile in domeniul protectiei si prelucrarii datelor personale la nivel national.

Ne-am concentrat atentia pe includerea principiilor de prelucrare a datelor personale care va apartin si pe care le primim de la dumneavoastra prin accesarea website-ului direct sau prin platforma de market-place a partenerului nostru, respectand prevederile Regulamentului General privind Protectia Datelor. Am incheiat acorduri de prelucrare a datelor personale cu furnizorii cu care colaboram si catre care transmitem datele dumneavoastra pentru a realiza activitatile care se afla in relatie directa cu clientul nostru (ex: companii de curierat, procesatorul de plati online, furnizorul platformei de telefonie) si am implementat o serie de masuri tehnice si organizatorice materializate prin proceduri si procese de lucru, pentru a garanta siguranta activitatilor de prelucrare a datelor personale care va aparțin. Nu in ultimul rand, am desemnat la nivelul companiei un Responsabil privind protecția datelor

Puteți sa ne contactati prin e-mail la adresa date.personale@mosiabunicilor.ro sau accesand mijloacele de comunicare existente in cadrul Politicii de Confidentialitate de pe website.

Facem tot posibiliul pentru a raspunde solicitarii dumneavoastra in termenul de o luna prevazut de GDPR de la data primirii solicitarii. In functie de complexitatea solicitarii, putem extinde termenul de raspuns cu inca o luna de zile de la data primirii solicitarii, conform Regulamentului General privind Protetctia Datelor.

Inca ai intrebari?

Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta, utilizand metodele de contact prezentate mai jos.

Formular contact

Ne puteti transmite solicitarile dvs., folosiind formularul de contact de pe site.

Apel telefonic

Ne puteti contacta in intervalul orar mentionat pe site-ul nostru.

Chat

Ne puteti contacta oricand folosiind optiunea de chat, prezenta pe site.

Mosia Bunicilor este un “centru rezidential asistat” format din trei complexe, special proiectate si construite pentru persoane rezidente.

Ne gasiti in localitatea Nuci, Comuna Vasilati, Judetul Calarasi, la doar 30 de km de centrul  Bucurestiului.

© 2024 – Mosia Bunicilor. Toate drepturile rezervate!

Built with ❤️ by Royal Media Ltd.