Mosia Bunicilor

Locul mult visat, in mijlocul naturii

Un azil de batrani ce se diferentiaza prin confortul si serviciile oferite, dar mai ales prin atmosfera de “acasa” pe care o insufla inca din prima zi.

Preturi de la 2,500 RON

Serviciile noastre

Mosia Bunicilor este un “camin de batrani” format din trei complexe noi, special proiectate pentru a satisface toate nevoile persoanelor varstnice dependente si independente.

Asistenta Medicala

Suntem un azil de batrani ce dispune de personal medical calificat. Astfel, asiguram un raspuns imediat tuturor situatiilor imprevizibile ce pot aparea, indifferent de momentul zilei.

Paza & Supraveghere

Mosia Bunicilor este un camin de batrani sigur. Dispune de personal de paza permanent, dar si de un sistem performant de supraveghere video, disponibil clientilor.

Activitati de Recreere

Atunci cand vremea permite, rezidentii nostril pot participa la activitati de recreere diverse, precum picnicurile, plimbarile in natura, jocurile de societate si vizionarea filmelor.

Dotari Moderne

Fiind un azil de batrani modern, dotarile acestuia se ridica asteptarilor: smart tv-uri, camera video, transport intern si camera moderne, utilate cu tot ce un varstnic are nevoie.

Image

Servicii Optionale

Pentru ca dorim sa va oferim tot ce va doriti, puteti alege unul sau mai multe din urmatoarele servicii optionale:

  • Camere individuale
  • Servicii medicale suplimentare
  • Servicii de ingrijire personale
  • Masaj, Reflexoterapie, Recuperare Medicala
  • Transport la Bucuresti
  • Servicii de aprovizionare complementare la domiciliu
  • Servicii religioase

Cum arata Mosia Bunicilor din exterior?

Mosia Bunicilor este un azil de batrani format din trei complexe, special proiectate si construite pentru persoane varstnice si cu dizabilitati.

Azilul de batrani este situat in localitatea Nuci, Comuna Vasilati, judetul Calarasi, la 30 de km de Bucuresti, la aer curat in plina natura

De ce sa alegeti Mosia Bunicilor

Exista numeroase beneficii pentru rezidentii azilului nostru de batrani, iar urmatoarele sunt doar cateva enumerari.

Tipuri de locuinte

Caminul de batrani ofera locuinte individuale si comune, proiectate special pentru nevoile aferente varstei a treia.

Evenimente

Din dorinta de asigura un mediu familiar, realizam serbari aniversare sau evenimente organizate de sarbatorile legale.

Activitati Recreere

Indemnam toti rezidenti sa paticipe la activitatile de recreere organizate, cum ar fii: gradinarit, picnicuri, jocuri de societate, etc.

Supraveghere & Menaj

Azilul de batrani dispune de agenti de paza, camere de supraveghere si personal ce asigura activitatile de menaj pentru toti rezidentii.

Intrebari Frecvente

Acestea sunt cele mai frecvente intrebari, adresate personalului nostru.

Cu totii ne dorim ca seniorii nostri sa aiba parte de batraneti linistite si lipsite de griji. Dar ce ne facem cand intervin problemele de sanatate sau singuratatea, care este mai grea decat orice boala? Un camin de batrani este un loc unde seniorii sa simt ca acasa, au parte de ingrijire de calitate si nu au grija zilei de maine, ci doar se bucura de viata!
Momentul potrivit, in acest caz, nu poate fi identificat de timp, ci de realitate. Un centru rezidential este solutia ideala atunci cand seniorii dumneavoastra necesita mai multa ingrijire decat beneficiaza in acel moment, cand acestia au nevoie de mai multa atentie, de aparteneta la un grup de aceeasi varsta, si, cel mai important, cand dumneavoastra va doriti sa aveti bucuria de a-i sti in siguranta.
Costurile noastre lunare, incep de la suma de 2500 RON, in functie de serviciile solicitate de dvs. Acestea pot varia in functie de tipul de locuinta ales, dotarile optionale dorite, serviciile medicale suplimentare, etc.
Situat in localitatea Nuci, Comuna Vasilati, judetul Calarasi, la 30 de km de Bucuresti, la aer curat in plina natura, Mosia Bunicilor, este un azi de batrani ce poate oferi, pentru perioade scurte de timp, cazare si pentru familiile care ii viziteaza pe cei dragi ce locuiesc in complexul rezidential asistat.
In principal, ne adresam persoanelor de varsta a 3-a, care au nevoie de atentie si ingrijire suplimentare, in desfasurarea activitatilor zilnice. In acelasi timp oferim servicii pentru perioade de recuperare sau vacante pentru seniori dependenti si independenti.
Punem la dispozitia rezidentilor azilului de batrani, Mosia Bunicilor, o gama cat mai mare diversitate de optiuni si facilitati. Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta oricand.
Puteti solicita o vizionarea a caminului nostru de batrani, prin simpla contactare a nostra folosiind detalii din pagina de Contact
Pentru ca vrem ca rezidentii nostri sa duca o viata frumoasa, ca acasa, oferim si sustinem o larga varietate de activitati:

- Plimbari si momente de relaxare in curtea de 35.000mp dotata cu balansoare si spatii de recreere;

- Picnic la padure sau la lac;

- Gimnastica zilnic;

- Lucru manual, pictura, modelare de plastilina;

- Vizionare de filme, jocuri de societate, muzica, TV, socializare;

- Plantare de rasaduri pentru legumele folosite la salate; cules de legume vara; gratar in curte cu musafirii si familia.

Sau poti citii despre toate activitatile pe pagina urmatoare https://www.mosiabunicilor.ro/despre-noi/

Flexibilitate si Prietenie

Mosia Bunicilor iese in evidenta prin atmosfera prietenoasa si libertatea pe care o ofera rezidentilor. Astfel, musafirii (familia si prietenii bunicilor) pot veni in vizita oricand, la orice ora, si pot chiar sa se cazeze peste noapte.

Solicita o vizionare

Te rugam sa completezi formularul de mai jos, pentru a solicita o vizionare a caminului de batrani, Mosia Bunicilor.

TEL: 0735 173 687