azil de batrani, camin de batrani, azil privat, centru rezidential seniori, mosia bunicilor
azil de batrani, camin de batrani, azil privat, centru rezidential seniori, mosia bunicilor
Paște 2023

Primăvara este anotimpul renasterii, al reînnoirii și al speranței. La Complexul rezidențial pentru seniori Moșia Bunicilor, primăvara înseamnă bucuria sărbătorilor pascale și momente pline de înțelegere, împărtășire și tradiții.

Cu toate acestea, la Moșia Bunicilor, tradițiile sunt încă păstrate cu sfințenie. Într-un spațiu amenajat cu gust și bun gust, cu decoruri de primăvară și arome îmbietoare, bătrânii se adună la masa de Paște cu ouă roșii și alte delicii specifice acestei sărbători.

Masa de Paște, cu ouă roșii și socializare între bătrâni

Masa de Paște este un eveniment așteptat cu nerăbdare de toți locatarii complexului rezidențial. Aceasta reprezintă momentul în care toți își îmbracă hainele frumoase și se adună în jurul mesei festive, împărtășind tradiții și amintiri de neuitat.

La Moșia Bunicilor se respectă toate obiceiurile de Paște, de la încondeiatul ouălor la pregătirea cozonacilor și pascalelor. Toate aceste tradiții aduc o notă de familiaritate și de acasă în viața bătrânilor, care se simt mai conectați cu rădăcinile lor și cu tradițiile strămoșești.

Obiceiurile de Paște

Obiceiurile de Paște sunt o parte importantă a tradițiilor de primăvară. În fiecare an, seniorii de la Moșia Bunicilor se adună împreună la masă să sărbătorească Înviere Domnului. În această perioadă plină de lumină și bucurie bătrânii noștrii primesc vizite de la cei dragi și unii dintre ei iau masa de Paște împreună.

Sărbătorile Pascale la Moșia Bunicilor sunt o ocazie de a celebra viața și de a petrece timp alături de alți oameni. Într-un mediu cald și primitor, bătrânii se pot bucura de bunătățile culinare specifice acestei sărbători, de natura care înflorește și de obiceiurile străvechi. Pentru acești oameni, Paștele este un moment de recunoștință și de reflectare, dar și de bucurie și de socializare.

Dacă doriți să aflați mai multe despre Sărbătorile Pascale la Moșia Bunicilor și despre modul în care vă puteți alătura comunității noastre, vă invităm să ne vizitați site-ul la secțiunea CONTACT sau să ne sunați la numărul de telefon +40 735 173 687.

De asemenea, puteți urmări pagina noastră de Facebook la adresa https://www.facebook.com/MosiaBunicilor sau pagina de Instagram https://www.instagram.com/mosiabunicilor/ pentru a fi la curent cu toate evenimentele și activitățile noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *